AMAZON

80 ден

Карактеристики на производот

  • Просечен живот 30.000 часа
  • Детали Може да се намали секоја 3 LED диоди
  • Влезна струја 6А (5м ролна)
  • LED Pcs./Type 60 LED / m, Три чипови 50×50 SMD LED
  • Светло Боја 3000K / 6400K / Црвено / Зелено / Сино / Жолта / RGB
  • Лумен 4320 Lm
  • Пакет 5м Ролна со самолеплива подлога
  • Моќ 72W (5м ролна)
  • Volt DC 12V

SKU: 081 005 0001 Категорија: