AMPLIFIER-24A

520 ден

Карактеристики на производот

  • Детали за 60m (60 LED / m) 35×28 или 20m (60 LED / m) 50×50 RGB ленти
  • Излезна струја 8A (секоја боја)
  • Излезен напон DC 12-24V
  • Volt DC 12-24V
  • Ват 288 W