ARINA-48

2,970 ден

Карактеристики на производот

  • Просечен живот 30.000 часа
  • Боја бела
  • LED светилка / тип LED SMD
  • Светлосна боја 3000K / 4200K / 6000K
  • Лумен 3360 Lm
  • Volt 220-240V / 50-60Hz
  • Ват 48W

Технички документи

SKU: 016 026 0048 Категорија: