ASSOS-1

3,050 ден

Карактеристики на производот

  • Боја Хром
  • LED светилка / тип LED SMD
  • Светлосна боја 4000K
  • Лумен 3×400 Lm
  • Volt 220-240V / 50-60Hz
  • Watt 3x5W

SKU: 036 006 0001 Категорија: