ASSOS-3

2,070 ден

Карактеристики на производот

  • Боја Хром
  • LED светилка / тип LED SMD
  • Светлосна боја 4000K
  • Лумен 2×400 Lm
  • Volt 220-240V / 50-60Hz
  • Ват 2x5W

SKU: 036 006 0003 Категорија: