ASSOS-5

3,910 ден

Карактеристики на производот

  • Боја Хром
  • LED светилка / тип LED SMD
  • Светлосна боја 4000K
  • Лумен 4×400 Lm
  • Volt 220-240V / 50-60Hz
  • Ват 4x5W

 

SKU: 036 006 0005 Категорија: