BECKHAM-1

300 ден

Карактеристики на производот

  • Просечен живот 30.000 часа
  • Батерија 4V 400mAh батерија за полнење со затворен ацид
  • Боја жолта
  • LED Pcs./Type Power LED
  • Светлосна боја 7000-9000K
  • Лумен 100 Lm
  • Време 1 часа – моќност / 4 часа – слаба светлина
  • Volt 220-240V / 50-60Hz
  • Ват 1W

SKU: 084 007 0001 Категорија: