BECKHAM-2

280 ден

Карактеристики на производот

  • Просечен живот 30.000 часа
  • Батерија 4V 400mAh батерија за полнење со затворен ацид
  • Боја жолта
  • LED Pcs./Type парчиња. LED
  • Светлосна боја 9000-15000K
  • Лумен 35 Lm
  • Време 2 часа – силно светло / 8 часа – слаба светлина
  • Volt 220-240V / 50-60Hz
  • Ват 0,7W

SKU: 084 007 0002 Категорија: