BECKHAM-3

350 ден

Карактеристики на производот

  • Просечен живот 30.000 часа
  • Батерија 4V 900mAh батерија на полнење затворен
  • Боја црна
  • LED Pcs./Type Power LED
  • Светлосна боја 7000-9000K
  • Лумен 200 Lm
  • Време 1 час Силно светло / 4 часа Слаба светлина
  • Volt 220-240V / 50-60Hz
  • Watt 3W

Технички документи

SKU: 084 007 0003 Категорија: