BECKHAM-4

330 ден

Карактеристики на производот

  • Просечен живот 30.000 часа
  • Батерија 4V 900mAh батерија на полнење затворен
  • Боја црна
  • LED Pcs./Type Светла LED
  • Светлосна боја 9000K – 15000K
  • Лумен 45 Lm
  • Време 4 часа – моќност / 16 часа – слаба светлина
  • Volt 220-240V / 50-60Hz
  • Ват 0.9W

SKU: 084 007 0004 Категорија: