BEST-1

230 ден

Карактеристики на производот

  • Просечен живот 30.000 часа
  • Батерија 4V 0.4Ah Полнење запечатени-киселина
  • Времетраење 1 час Силно светло / 4 часа Слаба светлина
  • LED Pcs./Type Висока PowerLED
  • Лумен 70 Lm
  • Volt 220-240V / 50-60Hz
  • Ват 1W

Технички документи

SKU: 084 024 0001 Категорија: