CAROLINE-48

2,970 ден

Карактеристики на производот

  • Просечен живот 30.000 часот.
  • Боја бела
  • LED светилка / тип LED SMD
  • Светлосна боја 3000K / 4200K / 6000K
  • Лумен 3360 Lm
  • Volt 220-240V / 50-60Hz
  • Ват 48W

Знаци за употреба на производот

фитинг Класа на заштита II IP 20

Технички документи

SKU: 016 025 0048 Категорија: