CLASIS-42

16,100 ден

Карактеристики на производот

  • Просечен живот 50.000 часот.
  • Боја бела
  • LED светилка / тип LED SMD
  • Светлосна боја 4000K
  • Лумен 2940 Lm
  • Volt 220-240V / 50-60Hz
  • Ват 42W

Технички документи

SKU: 019 002 0042 Категорија: