COLORADO

150 ден

Карактеристики на производот

  • Просечен живот 30.000 часа
  • Детали Водоотпорен, Може да се сече на секои 1 метар
  • LED Pcs./Type 156 LED / m, 28×35 SMD LED
  • Светлосна боја 3000K / 4200K / 6400K / RED / ЗЕЛЕНА / BLUE / RGB
  • Лумен 50000 Lm
  • Пакет 50m Roll + 5 додаток
  • Моќност 8W / m
  • Volt 220-240V / 50-60Hz

Технички документи

SKU: 081 006 0001 / 081 006 0002 RGB Категорија: