CONTROLLER-3

500 ден

Карактеристики на производот

  • Контролер 12V (A23 алкална батерија)
  • Детали Три канали
  • Растојание 30m – 60m / 360˚
  • Номинална оптовареност 1000W / Max. 6 ЕЕЗ. 300W (ESL / LED)
  • Volt AC 180-240V 50Hz