-2%

EAGLE

11,000 ден 10,750 ден

Карактеристики на производот

  • Просечен живот 50.000 часот.
  • Детален површински тип
  • LED светилка / тип LED SMD
  • Светлосна боја 6400K
  • Лумен 11000 Lm
  • Volt 100-240V / 50-60Hz
  • Watt 110W

Технички документи