ETERNITY-40

Карактеристики на производот

  • Просечен живот 30.000 часа
  • Детали Кристал
  • LED светилка / тип LED SMD
  • Светлосна боја 4000K
  • Лумен 1200 Lm
  • Volt 180-260V / 50-60Hz
  • Ват 40W
 

Технички документи

ТЕХНОЛОГИЈА-40 ТАСТАТ

SKU: 019 022 0040 Категорија: