EXCLUSIVE-40

18,530 ден

Карактеристики на производот

  • Просечен живот 50.000 часот.
  • Боја бела
  • LED светилка / тип LED SMD
  • Светлосна боја 4000K
  • Лумен 2800 Lm
  • Volt 220-240V / 50-60Hz
  • Ват 40W

Технички документи

SKU: 019 004 0040 Категорија: