FIGO-6

550 ден

Карактеристики на производот

  • Просечен живот 30.000 часа
  • Батерија 2x4V 0,9Ah Полнечка запечатена киселина
  • Времетраење 90 минути
  • Држач за ламба T5
  • Лумен 70 Lm
  • Volt 220-240V / 50-60Hz
  • Ват 6W

SKU: 084 013 0006 Категорија: