FIGO-8

570 ден

Карактеристики на производот

  • Просечен животен век 8000 часа
  • Батерија 2x4V 0,9Ah Полнечка запечатена киселина
  • Времетраење 90 минути
  • Држач за ламба T5
  • Лумен 103 Lm
  • Volt 220-240V / 50-60Hz
  • Ват 8W

Технички документи

SKU: 084 013 0008 Категорија: