GALAKSİ-45

1,470 ден

Карактеристики на производот

  • Просечен живот 25.000 часот.
  • Боја бела
  • LED светилка / тип LED SMD
  • Светлосна боја 4200K / 6400K
  • Лумен 3150 Lm
  • Volt 220-240V / 50-60Hz
  • Ват 45W

SKU: 056 002 0045 Категори: ,