GOLF

570 ден

Карактеристики на производот

  • Амбиентна светлина 10 Lux / 1000 Lux
  • Боја црна Бела
  • Одлагање Макс. 5 сек. – 10 -2 мин. (Прилагодлив)
  • Растојание 6 – 2м Макс. (<24 °)
  • Агол на сензор 140 & deg
  • Volt 220-240V / 50-60Hz
  • Том 30db ~ 90db
  • Watt Max 500W