ILGAZ-3

1,230 ден

Карактеристики на производот

  • Боја Хром мат Хром
  • Дифузорско стакло
  • Држач за светилки E27
  • Volt 220-240V / 50-60Hz
  • Ват Макс 2x60W 2x12W ESL

SKU: 026 001 0003 Категорија: