İREM

1,540 ден

Карактеристики на производот

  • Просечен живот 30.000 часа
  • Боја Црна Црвена Бела
  • Потемнувачки Да
  • LED светилка / тип LED SMD
  • Боја на светлина 4600K
  • Лумен 300 Lm
  • Volt 100-240V / 50-60Hz
  • Ват 5W

Знаци за употреба на производот

допир фитинг Класа на заштита II IP 20

Области на користење

канцеларии куќи

SKU: 049 011 0005 Категорија: