LARA-1

2,810 ден

Карактеристики на производот

  • Боја Хром
  • LED Pcs./Type COB LED
  • Светлосна боја 4000K
  • Лумен 3×260 Lm
  • Volt 220-240V / 50-60Hz
  • Ват 3x4W

Технички документи

SKU: 036 002 0001 Категорија: