MALDINI-2

650 ден

Карактеристики на производот

  • Просечен живот 30.000 часа
  • Батерија 2x4V 0,9Ah Полнечка запечатена киселина
  • Времетраење 1,5 часа
  • LED Pcs./Type 26 / SMD LED
  • Лумен 330 Lm
  • Volt 220-240V / 50-60Hz
  • Ват 13W

Технички документи

SKU: 084 014 0002 Категорија: