MARADONA-2

1,460 ден

Карактеристики на производот

  • Просечен живот 30.000 часа
  • Батерија 4V 6Ah Полнење затворен-киселина
  • Времетраење 4 часа Силно светло / 16 часа Слаба светлина
  • LED Pcs./Type Висока PowerLED
  • Лумен 350 Lm
  • Volt 220-240V / 50-60Hz
  • Ват 5W

Технички документи

SKU: 084 003 0002 Категорија: