MEGAN

550 ден

Карактеристики на производот

  • Амбиентна светлина 3Lux / 2000Lux
  • Растојание од 12m Max (<24 °)
  • Агол на сензор 180 °
  • Одложување на времето 10 сек. До 7 мин
  • Volt 220-240V / 50-60Hz