MERKUR

540 ден

Карактеристики на производот

  • Просечен животен век 6.000 часа
  • Детална метална халидна светилка
  • Држач за светилки Rx7S
  • Светлосна боја 4000K
  • Лумен 11.000 Lm
  • Volt 220-240V / 50-60Hz
  • Ватт 150W

 

SKU: 009 001 0150 Категорија: