MONTANA

Карактеристики на производот

  • Просечен живот 30.000 часа
  • Детали , 10 LED / 1m водоотпорен
  • Светлосна боја 3000K / 4200K / 6400K / RED / ЗЕЛЕНА / BLUE / RGB
  • Пакет 10 м / ролна
  • Volt DC 4.5V
  • Ват 4W / 10 m

SKU: 080 001 0004 Категорија: