NEOLED

200 ден

Карактеристики на производот

  • Просечен живот 30.000 часа
  • Детали Водоотпорен, Може да се сече на секои 1 метар
  • LED Pcs./Type 72 LED / m, 28×35 SMD LED
  • Светлосна боја 2700K / 6400K / црвена / зелена / сина / жолта
  • Лумен 80000 Lm
  • Пакет 100m Roll
  • Моќност 5.5W / m
  • Volt 220-240V / 50-60Hz

Технички документи

SKU: 081 010 0001 Категорија: