NEXUS-150

570 ден

Карактеристики на производот

  • Просечен живот 6.000 часот.
  • Детална метална халидна светилка
  • Држач за светилки E27
  • Светлосна боја 4000K
  • Лумен 16.000 Lm
  • Volt 220-240V / 50-60Hz
  • Ватт 150W

SKU: 009 002 0150 Категорија: