NEXUS-400

570 ден

Карактеристики на производот

  • Просечен животен век 6.000 часа
  • Детална метална халидна светилка
  • Држач за светилки E40
  • Светло Боја Бела / Сина / Зелена / Црвена
  • Лумен 35.000-38.000 Lm / 8.000-10.000 Lm / 28.000-31.000 Lm / 20.000-23.000 Lm
  • Volt 220-240V / 50-60Hz
  • Ват 400W

 

SKU: 009 002 0400 Категорија: