-34%
Previous product
OL3052/2 3,000 ден 2,250 ден
Back to products
Next product
OL3153/6A 19,000 ден 15,200 ден

OL3056/6

7,890 ден 5,200 ден

Карактеристики на производот

LED светилка / тип LED SMD
Светлосна боја 3000K

– 1 Година гаранција –

Категорија: