-26%
Previous product
OL3199 8,000 ден 5,600 ден
Back to products
Next product
OL3205/8 9,500 ден 5,700 ден

OL3204/6

6,500 ден 4,800 ден

Карактеристики на производот

LED светилка / тип LED SMD
Светлосна боја 6400K

– 1 Година гаранција –

Категорија: