-45%
Previous product
OL3211 7,700 ден 5,000 ден
Back to products
Next product
OL3236/6 10,000 ден 7,050 ден

OL3212/6

5,500 ден 3,000 ден

Карактеристики на производот

LED светилка / тип LED SMD
Светлосна боја 6400k/

– 1 Година гаранција –

Категорија: