PELE-3

240 ден

Карактеристики на производот

  • Просечен живот 30.000 часа
  • Батерија 4V 900mAh батерија на полнење затворен
  • Боја Темно Црвена / Сина / Зелена / Виолетова / Портокалова
  • LED Pcs./Type 9 ЕЕЗ. LED
  • Лумен 45 Lm
  • Време 4 часа силно светло / 16 часа слаба светлина
  • Volt AC 220-240V / 50-60Hz
  • Ват 0.9W

Технички документи

SKU: 084 006 0003 Категорија: