POLO

790 ден

Карактеристики на производот

  • Амбиентна светлина 3 – 2000 лукс
  • Боја бела
  • Детали Откривање е можно да се помине низ врати, стакла од стакло или тенки ѕидови.
  • Растојание 1-8 m (радиус)
  • Номинален оптоварување Макс. 1200W
  • Агол на сензор 360 °
  • Одложување на време 10 сек. До 12 мин
  • Volt 220-240V / 50-60Hz