PUSKAS-2

250 ден

Карактеристики на производот

  • Просечен живот 30.000 часа
  • Батерија 4V 400mAh батерија за полнење со затворен ацид
  • Времетраење 4 часа
  • LED Pcs./Type 5 ЕЕЗ. LED
  • Лумен 25 Lm
  • Volt 220-240V / 50-60Hz
  • Ват 0,5W

Технички документи

SKU: 084 005 0002 Категорија: