PUSKAS-3

410 ден

Карактеристики на производот

  • Просечен живот 30.000 часа
  • Батерија 4V 900mAh батерија на полнење затворен
  • Времетраење 5 часа
  • LED Pcs./Type 9 ЕЕЗ. LED
  • Лумен 45 Lm
  • Volt 220-240V / 50-60Hz
  • Ват 0.9W

Технички документи

SKU: 084 005 0003 Категорија: