REN

70 ден

Карактеристики на производот

  • Просечен живот 30.000 часа
  • Детали Водоотпорен, може да се намали секоја 3 LED диоди
  • Влезна струја 2A (5m ролна)
  • LED Pcs./Type 60 LED / m, единечен чип 35×28 SMD LED
  • Светло Боја 3000K / 4200K / 6400K / Црвено / Зелено / Сино / Жолта / RGB
  • Лумен 1440 Lm
  • Пакет 5м Ролна со самолеплива подлога
  • Моќност 24W (5м ролна)
  • Volt DC 12V

Технички документи

SKU: 081 001 0001 (HL 540L) / 081 001 0002 (RGB) Категорија: