ROYAL-50

16,100 ден

Карактеристики на производот

  • Просечен живот 50.000 часот.
  • Боја бела
  • LED светилка / тип LED SMD
  • Светлосна боја 4000K
  • Лумен 3500 Lm
  • Volt 220-240V / 50-60Hz
  • Ват 50W

SKU: 019 001 0050 Категорија: