STAR-45

2,040 ден

Карактеристики на производот

  • Просечен живот 40.000 ч.
  • Боја сребрена
  • LED светилка / тип LED SMD
  • Светлосна боја 3000K / 4200K / 6400K
  • Лумен 3750 Lm
  • Volt 220-240V / 50-60Hz
  • Ват 45W

SKU: 056 001 0045 / Категори: ,