TIMER-2

490 ден

Карактеристики на производот

  • Струја 16A
  • Детален дигитален неделен тајмер
  • Функција 20 програми за вклучување / исклучување – минимално поставување: 1 минута – со Nİ-Mh батерија
  • Номинален оптоварување 3500W
  • Volt AC 220-240V / 50-60Hz