TIMER-3

570 ден

Карактеристики на производот

Струја 16A
Детален механички дневен тајмер
Функција 48 програми за вклучување / исклучување – минимално поставување: 15 минути – програмирање 24 часа – вклучена батерија
Номинален оптоварување 3500W
Volt AC 220-240V / 50-60Hz