TURKUAZ

1,370 ден

Карактеристики на производот

  • Просечен живот 25.000 часот.
  • Боја бела
  • LED светилка / тип LED SMD
  • Светлосна боја 6400K
  • Лумен 2700 Lm
  • Волт 220-240V Единечно
  • Ват 32W

SKU: 056 004 0032 Категори: ,