URANUS-150

560 ден

Карактеристики на производот

  • Просечен живот 6.000 часот.
  • Детална метална халидна светилка
  • Држач за светилки G12
  • Светлосна боја 4000K
  • Лумен 17000 Lm
  • Volt 220-240V / 50-60Hz
  • Ватт 150W

 

SKU: 009 003 0150 Категорија: