VERA-18

1,470 ден

Карактеристики на производот

  • Просечен живот 25.000 часот.
  • Боја Матер Хром
  • LED Pcs./Type 18 ЕЕЗ. PowerLED
  • Светлосна боја 2700K / 6400K
  • Лумен 720 Lm
  • Volt AC 220-240V / 50-60Hz
  • Ват 18W

 

SKU: 016 011 0018 Категорија: