VERONICA-10

1,150 ден

Карактеристики на производот

  • Просечен живот 40.000 ч.
  • Боја бела
  • LED Pcs./Type COB LED
  • Светлосна боја 6400K 2700K
  • Лумен 539 Lm
  • Volt 220-240V / 50-60Hz
  • Ват 10W

 

SKU: 016 022 0010 Категорија: