VOLGA

120 ден

Карактеристики на производот

  • Просечен живот 30.000 часа
  • Детали Водоотпорен, Може да се сече на секои 1 метар
  • LED Pcs./Type 60 LED / m, Три чипови 50×50 SMD LED
  • Светлосна боја 3000K / 6400K / црвена / зелена / сина / RGB
  • Лумен 30000 Lm
  • Пакет 50m Roll + 5 додаток
  • Моќ 10W / m
  • Volt 220-240V / 50-60Hz

Технички документи

SKU: 081 004 0001 Категорија: